Floralia 2018

Het Floorbestuur is alweer druk bezig met de voorbereiding van de Floralia. In het weekend van 15 en 16 september bruist het aan de Buurt weer van de West-Friese gezelligheid! De Floralia heeft dit jaar een uniek thema: ‘Oôs West-Friesland’ daar weer iedereen wel wat leuks van te maken.

Zoals voorgaande jaren kunnen er weer bloemmozaïeken gemaakt worden en is er weer de gezellige floormarkt. De kids kunnen hun talenten laten zien in de Kids-Got-Talent Show en we hebben natuurlijk de tuin; ook helemaal in thema! Binnenkort start ook de verkoop van de loten.

Op zaterdagavond hebben we wat anders dan anders, namelijk: ‘Het Westfries collectief’. Humor in het Westfries met leuke sketches, liedjes en moppen. Alles in Oôs West-Fries dialect maar wel voor iedereen verstaanbaar! Tussendoor hebben we mooie prijzen bij het draaiend rad en gezellige muziek van Sven Reus. Kaarten à €5,- inclusief een consumptiebon, zijn te koop en af te halen bij Piet Borst, Kerweg 23. We hebben slechts 100 stoelen dus koop uw kaarten optijd! Ook uw kraam op de floormarkt kunt u bij Piet Borst reserveren, tel: 0228-542406.

Sluit Menu