Extra informatie

Hieronder is meer informatie te vinden. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd mailen.

Kids-Got-Talent Show

Zondagmiddag vindt de Kids-Got-Talent Show plaats in de gymzaal. Kinderen kunnen daar hun talenten laten zien. Er zijn verschillende soorten acts, dus is er voor ieder wat wils om te bekijken. Bovendien wordt de winnaar bepaald door het publiek.

Opgeven voor de show kan via: floraliahemvenhuizen@gmail.com.

Markt

Op zondag is er vanaf 11.00u tot 17.00u de Floraliamarkt. Het centrum van deze markt ligt op de driesprong rond de stip: De Buurt, Westerbuurt en Kerkweg. Dat betekent ook dat er op zondag vanaf 07.00u tot 18.00u De Buurt vanaf de Meilag, de Kerkweg vanaf de Zeger Davidzonweg en de Westerbuurt vanaf de Markerwaardweg voor al het doorgaande verkeer afgesloten zal worden. En mag er maar aan één zijde van de weg geparkeerd worden, in verband met de veiligheid.

Voor het huren van een kraam en meer informatie kunt u terecht bij: Piet Borst, tel. 0228-542406.

Voor alle duidelijkheid: deze markt is geen vrijmarkt. U kunt dus niet zonder aanmelding op de markt gaan staan. Alleen kinderen kunnen hun (koop)waar gratis op een eigen meegenomen kleed uitstallen. Hiervoor is de oprijlaan naar het Verenigingsgebouw De Buurt bestemd.

Mozaïeken

Elk jaar worden er weer gratis (pompoen) dahlia’s beschikbaar gesteld, echter met een maximum van 800 per mozaïek van 1 m2. Op de mozaïeken mag ook gebruik worden gemaakt van andere bloemen en materialen, zoals zaden en bladeren.

Meer info: Hoe maak ik een mozaïek van dahlia

De mozaïeken kunnen ingeleverd worden op: vrijdag vanaf 19.00u of zaterdag tussen 09.00u en 10.00u bij Verenigingsgebouw De Buurt.

Plantencollecties

Alle donateurs krijgen in mei twee planten die opgekweekt kunnen worden. De kosten daarvoor bedragen €7,-. Met deze donatie steunt u de Floralia en kunt u meedoen met de plantencollectiewedstrijd en leuke prijzen winnen.

Het is de bedoeling dat de collecties worden opgekweekt en dat ze tijdens de Floralia worden tentoongesteld. De collecties worden beoordeeld door een deskundige jury.

De plantencollecties kunnen op vrijdag, tussen 16.00u en 19.00u, ingeleverd worden bij Verenigingsgebouw De Buurt.

Kleurplaten

Ook dit jaar wordt er weer een kleurwedstrijd georganiseerd, in samenwerking met de peuterspeelzalen, BSO en basisscholen. Voor de mooiste inzendingen zijn er leuke prijzen te winnen. Alle kleurplaten komen tijdens de Floralia in de tuin te hangen. Een jury zal uitmaken wie de mooiste kleurplaten hebben gemaakt.

Creatieve werken

De scholen zullen mede zorgen voor creatieve inbreng, maar ook de jeugd kan zich uitleven op bijvoorbeeld: Lego of K’nex. Kortom maak wat moois en stuur het in! Er zijn leuke prijzen te winnen in diverse leeftijdsklassen.

De creatieve werken kunnen worden ingeleverd op vrijdag, tussen 16.00u en 19.00u bij Verenigingsgebouw De Buurt.

Ophalen collecties

De ingebrachte collecties, creativiteitswerken enz. kunnen worden teruggehaald. Dit kan op zondagmiddag tussen 17.30u en 18.30u. (Beslist niet eerder!) Lukt dit niet, dan graag maandagmorgen voor 09.00u.

Prijsuitreiking/loterij

In de feestzaal in Verenigingsgebouw De Buurt worden op zondagmiddag om 16.00u de prijzen uitgereikt. Ook worden dan de winnaars van de loterij getrokken.

Sluit Menu